• oed je huid
    Pure moerbei zijde bestaat uit 100% dierlijke eiwitten. Er staan 18 eiwitten die de lichaam nodig hebt. Tijdens je slaapt, verhindert zijde de schadelijke composities van de lucht en de bacterie om je te schaden. De serine in de zijde ,De serine in de haar(ZIJDEN KUSSENSLOOP VOOR JE HAAR), helpt om de huid te voeden en te schonen, zelfs verhindert huidveroudering en houdt je cellen levendige en actieve.
  •  Absorbeer de UV
    Echte zijde heeft ook de functie om de schadelijke ultraviolette van de zon absorberen. In het algemeen raken we dagelijks aan de UV-stralen van de zon. Als je geen beschermingsmaatregelen voor de huid neemt, veroorzaakt het de zonnevlekken en fijne lijntjes, zelfs huidkanker. Voor je naar buiten gaat, besteed je nog een 30 minuten om zonnebrandcrème te gebruiken? Vind je dat het vervelend en moeilijk is? Naar mijn persoonlijke mening, draag aan een zijden jurk of een zijden blause, is het makkelijk en genoeg. Zijden stoffen maken je leven relax en comfortabel.
  • Gezondheidsfunctie
    Voor de mensen die aan huidziektes, allergieën, artritis, astma enz lijden, heeft zijde een behoorlijke gezondheidsfunctie, vooral voor de patiënten met huidziekten. Iemand moet lang op bed liggen of in een rolstoel zitten, meestal in een positie blijven. De extra warmte van het lichaam maakt hun ongemakkelijk en kunnen drukplekken ontstaan. Gebruik echte zijden beddengoed en ondermode, en binden het getroffen delen met zijden stoffen op. Zijde helpt om het water te absorberen en verdampen, en houdt het getroffen delen schoon. Zodat de wond neller is genezen.