Satijnen pyjama als -bovenkleding wordt sinds 2007 populair. Op veel verschillende modeweken, maakt satijnen pyjama vele uitstralingen op street-style stars. Dus in plaats van dit uit te vechten en leren we nu hoe draag satijnen pyjama.

Satijnen pyjama-als-bovenkleding. Je negeer misschien deze trend in de laatste enkele jaar, is satijnen pyjama voor bedtijd en flu-tijd, maar geen overdag. Op de modeweek van Milan, droegen de sterren van street style zijden pyjama of satijnen pyjama met hooggehakte schoenen en zag helemaal normaal eruit. Zijde of satijnen stoffen zijn zacht en comfortabel, en de grote zakken van pyjama, goed om autosleutels, kleingeld  en grote iphone 6s mee te nemen.

Zoals andere goede trends, heeft zijden/satijnen pyjama-als-bovenkleding zich succesvol ontwikkeld, door Celine, Jonathan Saunders. Als je wilt proberen, 3 regles ter referentie.

1. Behalve pantoffels, wat schonen kan ik kiezen, als ik satijnen pyjama-als-bovenkleding draagt? Aperlai geisha shoes zijn de perfecte pasvorm – platforms, met goede hakken en modeontwerp, laten de mensen inzien dat je vermoeid of slaperigniet bent. Iets van Charlotte Olympia werkt ook goed. Een gevoel voor humor is het belangrijste deel van satijnen pyjama look.

2. Hoe kies de kleuren, stoffen en patronen? Is er iets die ik moet voorkomen? Zijde werkt beter dan satijn. Zijde heeft meer van luxe gevoel en betere drape. En de kleuren en patronen, volgens de gebruikelijke regels. Zwart is super slimming, wit zult veel aandacht krijgen, a directional print maakt je zeer modern worden.

3. Draag ik een pyjama top, een pyjamabroek of een set? Hoe draag ik satijnen pyjama? Draag een satijnen pyjama top als een overhemd -met een leren rok, uw favoriete jeans, een kokerrok of leren leggings. Tuck je jas in voor definitie, stroop de mouwen op voor een onbekommerde look.