Voor man met modieuze kledingsmaak, is zijn liefde voor overhemd niet minder dan de liefde van een vrouw voor de cosmetica. Bij bepaalde gelegenheden, draagt elke man misschien overhemd aan. Maar soms hebben zij geen idee om juiste overhemd te kiezen.
Overhemd komt oorspronkelijk ook uit Europa. Het belangrijkste materiaal is natuurlijke materiaal, zoals pure katoen, zijde. En hoe kies een overhemd naargelang uw eigen wensen. U wordt aangeraden kennis te nemen de volgende vier aspecten: materiaal, stijl, kleur, personalisatie.

 

Materiaal
Materiaal is ongetwijfeld de belangrijkste eigenschap dat een succesvolle overhemd maakt. De materiaal van 50% katoen en 50% zijde maken niet alleen draagsters zich comfortabel en vertrouwen voelen, maar ook verschijnen een symbool voor elegantie en goede smaak.

 

Stijl
Naast de materiaal, is de subtiele design ook bijzonder belangrijk voor een onverhemd. Momenteel kunnen overhemden worden onderverdeeld in leisure en business stijl. In het streven naar gezelligheid, is casual overhemd betrekkelijk los, geschikt voor vrije tijd. En business overhemden zijn geschikt voor formele gelegenheden, kunnen volwassenheid en stabiliteit van mannen accentueren. De kortheid is de sleutel dat alle overhemden hebben. Een aangepaste overhemd kunnen de volle ontplooiing van kalmte en vertrouwen van mannen geven, ook hun glamour en aantrekkelijkheid toevoegen.

 

Kleur
In termen van kleur, is wit de meest noodzakelijke kleur in uw kledingkast. Omdat het een fris en totaal ontspannen gevoel kunt brengen.
Blauw, het meest geschikt kleur voor Aziatische huid, is ook goed voor bijna alle gelegenheden en wekt de indruk van kalmte en maturiteit. Grijs en zilver, andere goede keuze, kunnen ook een zachtmoedig en welopgevoed man maken.
Naast de overhemden met effen kleuren, zijn geruite overhemden en gestreepte overhemden populair onder jongeren. In het algemeen zijn gestreepte overhemden waard te proberen, als de gestrepen goed zijn geregeld. Kleine geruite overhemden worden met name aanbevolen. Grote geruite overhemden lijken te casual en moeten in formele gelegenheden worden vermeden. In vrije tijd is een grote geruite overhemd een goede keuze dat u jong en mode maakt.

 

Personalisatie
Als u erg lang bent, zijn geruite of gestreepte overhemden geschikt voor u.
Als u met medium figuur bent, passen stijve en dikke overhemden u goed.
Als u stout bent, is uw enige optie de overhemd met effen kleuren.
Als uw huid relatief donker is, probeer de kleur dichter bij uw huidskleur. Zodat u te donker niet zult schijnen
Als uw huid gewoon is, kies de kleur wat u ervan houd.
Als uw huid zeer glad is, kunt u alles kleuren aandragen. Probeer uw best om de kledingen die geschikt voor uw identiteit en persoonlijkheid zijn te kiezen.