Zijde is een natuur stof. De chemische bestanddelen in de zijde lijken erg op hen in de menselijke huid, zijn er 18 eiwitten. Dus de aanraking van zijde is glad en zacht. Messte mensen die aan allergieën lijden, kiezen zijden producten.

Zijde is ook een fragiele stof vanwege de eigenschappen, is het licht en dun. Als je iets onjuist doen, wordt zijde geschaad. Zodat staat er een grote probleem – Hoe was ik mijn zijde product? Een deel van onze klanten hebben ook de vraag gesteld. Ik schrijf nu deze artikel om de vraag te antwoorden. Ik hoop het nuttig is.

Zijde wordt in veel producten gebruikt. Voordat jullie zijde wassen, lezen de label van jullie producten om zijde betere verzorging te brengen. Deze 4 tips is zeer belangrijk ongeacht wat zijden producten je wast.

Tempratuur: Het meeste belangrijke factor is de tempratuur van het water, als jullie zijde wassen. De zijde expert adviezen ons het water op ongeveer 30 graad te gebruiken. Op 30 graad, lijkt het op lichaamstemperatuur. Zijde die in heet water wordt gewassen, zult de glans verliezen. En de aanraking zult ook anders zijn.
Tijd: Om zijde lang te gebruiken, week zijde niet een lange tijd in het water. Zijde is natuurlijke hoogwaardige eiwitvezel, is het bederfelijk.. Na wassen jullie zijde, krijp het water met uw handen uit.
Wasmanier: Was zijde met een zijde wasmiddel of zachte wasmiddel bij voorkeur met een snelle handwas. De wasmiddel kunt niet een lange tijd erop blijven. We zijn niet voorstander van om wasmachine te gebruiken.
Drogen: Hang op de zijde in een koel en geventileerde plaats. Zijde is licht en dun, wordt het gemakkelijk gedroogd. Blootstelling aan zonlicht schaadt de ewitten in zijde en maakt de glans en elasticiteit te minderen.

Omdat zijde met handwas moet wassen, zijn er vele klanten om erover te klagen. We hebben onlangs een wasbare zijden dekbed gelanceerd. Het heeft de voordelen van zijde en kunt ook in wasmachine wordt gewassen.

wasbare zijden dekbed

We hebben momonteel alleen een product gelanceerd, zijden wasbare zijden dekbed. We doen onze best om meer wasbare producten te ontworpen en produceren. Om meer te ontdek, hou de gaten in onze website aub.