Na de Kerst Uitverkoop, is de Wintersale al bij Lilysilk al gekomen. Het mag dan wel hartje winter zijn, geven de zijden producten je toch een warm en zacht gevoel.

In het algemeen, heeft de wintersale geen vaste datums. Maar bij Lilysilk, geldt het tot 31 januari. Vergeleken met Kerst Uitverkoop, de prijzen van onze producten dalen steeds verder. In de tweede of de derde rond van de wintersale, biedt Lilysilk misschien zelfs meer korting.

Zijden slip: tot 50% korting

Alle zijden slip van Lilysilk zijn van 100% pure moerbei zijde gemaakt. Je zult sexy zijn, geniet je ook van de gezondheidseffect van zijde.

Kussens voor baby: 30% korting

Zijden hoofdkussen heeft niet alleen prima luchtdoorlaatbaarheid, maar ook prima ondersteuning voor je hoofd. De leuke zijden vulling geeft een comfortabele bed of ledikant voor je baby. Koop het om je baby meer verzorging te brengen.

Zijden slaapmuts: 40% korting

Strijd je nog tegen de haarproblemen? Ik vind dat je meer haarverzorging nodig heeft. Onze zijden slaapmuts is een leuke keuze. De eiwitten in zijde zullen je helpen om haar te voeden en beschermen.

Zijden hoeslaken: tot 20% korting

Zijden hoeslaken is altijd een juiste selectie om een zachte bed te creëren. Lig op pure moerbei zijden hoeslaken, maak een zoete droom. In het nieuw jaar, hoop ik je beter.

Zijden dekbedovertrek: tot 20% korting

 

Misschien heb je een nieuwe dekbedovertrek nodig voor 2016. Lilysilk biedt een uitgebreide aanbod van zijden dekbedovertrekken, verschillende kleuren, met patronen of niet. Maatwerk is ook beschikbaar. Je zult hier wat je graag vinden.

Zijden kussensloop: tot 20% korting

Als je nog niet zijden product gebruikt, is zijden kussensloop een prima ene, met goede prijs-kwaliteitverhouding. Zorg je haar en gezicht beter vanwege de natuur eigenschappen van de zijde. Welkom je nieuw jaar met een fris mentale staat.