Zijden kussensloop is een van de beste natuurlijke anti-veroudering behandeling en natuurlijke haarverzorgingsproduct. Een zijden kussensloop (zijden kussenhoes) kopen, mooie haar en glad huid krijgen.

Huidverzorging

Zijden kussenslopen zijn anders dan traditionele katoenen kussenslopen die vocht weg van je huid en haar voeren, tijdens je slaapt. Slaap aan zijden kussensloop, laat je huid het natuurlijke vocht behouden. Zijde bestaat uit strengen van aminozuur die dezelfde pH 5.5 waarde als je huid heeft. Deze aminozuur is ook gunstig voor de mensen wie lijden aan jeukende huid, zoals rosecea en eczema.
Zijde kussensloop kunt ook spier- en gewrichtspijn verzachten, zelfs stimuleert de bloedsomloop en spijsvertering, wanneer je slaapt.
Zijde is ook hypo-allergeen, dus ook geschikt is voor mensen met allergieën.

Haarverzorging

Zijden kussensloop kenmerkt een uitzonderlijk glad gezicht die helpt om de wrijving van haar te voorkomen, geeft je een glad en glanzend look vanaf het moment dat je wakker wordt. De strengen van aminozuur helpt ook het kroezen en gespleten punten te voorkomen.

Zijden kussensloop waar te kopen


 

1. Zijden Kussensloop LILSILK

 

Lilysilk is een professionele zijden webshop. Ze verkopen verschillende zijden beddengoed en nachtkleding in verschillende stijlen. De zijden kussenslopen zijn gemaakt van pure 19/22/25 momme moerbei zijde en gesneden door ervaringen vakmannen in China. Lilysilk doet hun best om de beste zijden producten om te verkopen.

2. Zijden Kussensloop Silk Heaven

 

Silk Heaven is een online winkel die in augustus 2015 is geboren. De belangrijkste producten van Silk Heaven zijn zijden beddengoed. Je kunt ook zijden dekbedovertrek en andere lakens erop kopen. Alle kussenslopen van Silk Heaven zijn gemaakt van 19 momme zijde. 19mm zijden stof is wat dunner dan 22mm zijden stof. Maar het is genoeg om een kussensloop te maken. Silk Heaven verkoopt verschillende stijlen van de zijden kussensloop, zoals oxford rand stijl, kussensloop voor tempur.

3. Zijden Kussensloop inSilk

 

inSilk verkoopt producten gemaakt van zijde: van zijden kleding tot zijden beddengoed. Er zijn 4 soorten kussensloop op inSilk, Zijden kussensloop Oxford, Zijden kussensloop zij-insteek 2 stuks, Zijden kussenslopen Leopard, Zijden kussensloop Zebra. De zijden kussenslopen van inSilk zijn gemaakt van 100% moerbei zijde en zijn “geweven in satijn” waardoor de stof “satijnzijde” ontstaat. De satijnweving van de zijdevezel zorgt voor de soepelheid en gladheid van de zijden kussensloop. inSilk verkoopt alle kussensloop in 2 stuks.

4. Zijden Kussensloop Silkmood

 

Silkmood verkoopt zijden beddengoed en nachtkelding. Maar ze bieden niet veel producten. Er is alleen een zijden kussensloop op silkmood, 19mm zijden kussensloop met envelop sluiting, in verschillende effen kleuren, zoals creme wit, sneeuw wit, champagne goud, koffiemelk.

5. Zijden Kussensloop bijekorf

 

Op debijenkorf.nl zijn er 25 resultaten, als je het zoekwoord ‘zijden kussensloop’ vult. Maar er staat geen zijden kussensloop. Een paar van de resultaten zijn kussensloop die van katoensatijn gemaakt. Deze kussenslopen hebben ook een gladde oppervlak.

6. Zijden Kussensloop Ikea

 

Ikea verkoopt zijden kussensloop niet. De kussenslopen van ikea zijn gemaakt van verschillende materialen, bijvoorbeeld katoen, ramin vezels, polyester, nylon. Met deze gewone materiaal, kunt ikea veel verschillende stijlen produceren. Als je van uniek patronen hou, is ikea een goede keuze.

7. Zijden Kussensloop Hea

 

Er is absoluut geen zijden kussensloop op Hema. Hema is een typisch website die goedkope producten verkoopt. In het algemeen, besteed je alleen 10 of 20 EURO voor 2 kussenslopen erop. Het meeste kussensloop van Hema zijn gemaakt van 100% katoen.