Zijden kussensloop bevat enorm nature eiwitten die je huid en haar kunnen voeden. Plaats hoofd op een schoon en gladde zijden kussenhoes en lig in bed met koele lakens voor een zoet en diepe slaap. We al weten dat een goede dutje een belangrijke ontspannen manier voor het meeste mensen is.

 

Uit het onderzoek is gebleken dat kussensloop gevolgen voor het gezond van onze haar en huid heeft. Zijden kussensloop heeft veel voordelen om onze haar en huid in de beste staat te houden.Vele beroemdheden weten de voordelen van zijde en hebben hun slaapkamer in deze luxueuze stof gedrapeerd(De schoonheids- en gezondheidsfunctie van zijde). Veel toonaangevende Hollywoodsterren gebruiken alleen zijden kussenhoes om hun haar en huid te beschermen, zoasl Laura Dern, Ming Na-Wen.

Je kunt misschien veel informatie over zijden kussensloop op Google vinden. Ik vind dat je een systematisch inzicht nodig hebt.

 

 

Wat zijn de voordelen van zijden kussensloop voor je haar?

Vergeleken met de weefsels van synthetische of kunstmatige filamentgarens, zou zijden kussensloop zeker niet je haar vangen vanwege het ultra gladde oppervlak. Je haar glijdt op zijden kussensloop, maar wrijft niet. Deze voordeel van zijden kussensloop is verbeterd als de zijde pure lange streng moerbei zijde is. En het is een traditionele charmeuse satijnbinding die een grotere zachtheid en gladheid geeft.

Wat zijn de voordelen van zijden kussensloop voor je huid?

Zijden is niet een kunstmatige product, is het volkomen natuurlijk (volgens het hoogste milieuvriendelijke normen) en bijgevolg hypoallergeen. In tegenstelling tot andere stoffen, komt zijde uit een dier en bevat aminozuren die verenigbaar met en vriendelijk naar huid zijn. Zijde is vochtbestendig en pkunt ook de temperatuur passen (hou je koel in de zomer, warm in de winter).

Hoe kies de juiste soort zijden kussensloop? Staan er verschillende soorten?

Zoek je hoge kwaliteit zijden kussen overtrek of zijden dekbedovertrek met mooie uitstraling en zacht gevoel? Er zijn vier eigenschappen die je moet weten:

 • Soort van zijde.
  Het best is 100% lange streng moerbei zijde. Het is zijde van zijderupsen wie door een exclusief voeding van moerbeibladeren worden gevoed. Moerbei zijde produceert een langer, lichter en meer duurzame garen dan wilde zijde die wilde zijde zogenaamd Habotai of Tussa.
 • Weefseltype .
  Het best is charmeuse satijnbinding en het beste charmeuse wordt op traditioneel smalle weefgetouwen weefgetouwen.
 • Gewicht van stof.
  Momme(mm) is de gewichtseenheid per vierkante meter van zijde, traditioneel gebruikt om de oppervlaktedichtheid van zijde te meten. Het is verwant aan het gebruik van draadtelling om de kwaliteit van zijden te meten. De ideale gewicht is 22 momme. Het is zwaarder dan het meest andere zijden beddengoed stoffen, maar niet te zwaard om het zacht gevoel te verminderen. De gewicht kunt zo laag als 15mm zijn. Je kunt zelfs door de stof met je vinger prikken.
 • Vakmanschap.
  Zijden stof is moeilijk te naaien, omdat het glad en zacht is. Alleen de beste ambachtslieden kunnen het goed doen. Wees voorzichtig met nep en kitsch producten.

Is zijden kussensloop duurzaam?

Zijden kussensloop is 100 procent duurzaam en meer milieuvriendelijk dan andere stoffen die we weten. De productie van rauwe zijde werd gedaan een lange tijd op het Chinese platteland en helpt de armoede inplattelandsgebieden verminderen.MORE FROM:Hoe was zijde?

Belangrijkste tips om voor zijden kussensloop te zorgen.

Zijden kussensloop of dekbedovertrek is 100% wasbaar in wasmachine. Stel het fijnwasprogramma in en gebruik koel water en fijnwasmiddel. Laat hen in een koele plaats drogen. MORE FROM:Hoe was zijde?

Ik ben altijd dol op zijden kussenhoes. Je zult geen verkeerde dingen doen, als je zijden kussensloop kiest om je huid en haar te verbeteren.