Een lekkere zijden pyjama of andere nachtmode kopen? Je hoeft de deur niet meer uit, zijn er een aantal keuzes in webshop. Via de webshop kunt u eenvoudig online een keuze maken uit een uitgebreide selectie met artikelen. Het voordeel van nachtkleding kopen via de webshop is dat u vanuit huis een bestelling kunt plaatsen. Wanneer u kiest voor levering aan huis heeft u binnen een korte tijd de bestelling binnen.

 1. Zijden nachtmode Lilysilk
  Lilysilk verkoopt zijden nachtkleding voor dames, heren en kinderen, inclusief pyjama, nachthemd, badjas, pyjamabroek, shortama enz. Deze nachtmode is gemaakt van pure 22 momme moerbei zijde, 100 natuurlijke stoffen, helemaal chemicaliënvrij. Tot 9 kleuren beschikbaar. De stijlen van Lilysilk zijn klassiek en retro. We al weten, is klassiek tijdloos en best. De mooie pyjama en nachthemd van Lilysilk paren kwaliteit aan comfort en design aan functie. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht en slim vormgegeven door ervaren ontwerpers. Grote maten en maatwerk ook beschikbaar.
 2. Zijden nachtmode inilk
  De nachtmode dames / heren van insilk is gemaakt van 100% zijde of 70% en 30% zijde of 100% wol. Het meeste pyjama is effen kleur, zoals zwart, wit, rood. De prijs van hun meest nachtmode is hoog. De grote leveranciers van zijden nachtkleding zijn Gattina, Julianna Rae, Majestic, Lloyd Sttree and Smith. Ze allemaal zijn de fabriekanten die gevestigd in Noord Amerika of Europa zijn. Dus de kost van een nachtmode is wat hoog.
 3. Zijden nachtmode Silkmood
  Op silkmood, heb je alleen 4 keuzen om zijden nachtmode dames te bestellen, een pyjama set, een shortama, een neglige en een badjas & shortama set, geen zijden nachtmode heren te koop. Een zijden nachtkleding laat uw huid ademen, geen wonder dat zijde als onze 2de huid genoemd wordt. Het straalt bovendien luxueuze frisheid uit. Het voelt heerlijk, zacht en sensueel aan.
 4. Zijden nachtmode EXTRASILK
  Extrasilk is een professionele webshop om zijden nachtkleding te verkopen. Er staat verschillende stijlen en kleuren, voor dames, ook voor heren. Ze kiest 100% 19 momme zijden om hun nachtmode te produceren. 19mm zijde is fijn, maar niet zo duurzaam. Slapen in stijl en wegdromen in een zachte en sensuele zijden stemming. U zal nooit meer zonder kunnen.

 

  Zijde is een poreuze stof en absorbeert en verdampt het vocht snel. Reguleert ons lichaams vocht met het vocht van de omgeving. Zijde is onze 2de huid en valt perfect om het lichaam. Zijden nachtkleding is een perfecte wijze om zijde’s voordelen te gebruiken. Zijden nachtmode online geeft altijd je verschillende verrassingen, de stijlen, de voordelen, en het gevoel. Zijden nachtmode is ook luxe. In het oude China, kunnen alleen de royals de zijden producten betalen.